top of page

CATERINGs & BORDSBOKNING

Vi erbjuder caterings ut till alla våra event. I Halmstad kan vi även hjälpa dig att boka bord på någon av våra restauranger. Vi sköter all kontakt utefter era önskemål, inga mellanhänder. En perfekt paketlösning för att underlätta er planering.

DSC_8417.jpeg
Cortado entre_edited.jpg
IMG_6713 2022-07-25 21_31_31_edited.jpg

Brunchbaren hittar du inne i Hallands Konstmuseum, ett stenkast från Halmstad City precis intill Nissan. Vi tycker brunch är det bästa som finns och därför serverar vi det hela dagen, alla dagar. Toppa brunchen med en Mimosa, ett glas bubbel eller välj fritt från vår drinklista efter säsong.

Vill du hellre boka bord själv via hemsidan kan du göra det här.

Här är fokus på riktigt bra kaffe, fräscha viner, schysta råvaror och härliga smakkombinationer. Visionen är att servera mat och dryck på råvaror från producenter och leverantörer som värnar om djur och miljö. Vi serverar frukost, enklare luncher och fika, hela dagen.
Bordsbokning möjlig för grupper på 6-15 personer. Finns även möjlighet att abonnera. Hör av er för offert.

CATERING

Eventhalland kan hjälpa till med catering till alla våra event. Populärt till event brukar va wraps eller sallader från Cortado. Är ni fler än 20 personer kan vi även ordna kallskurna bufféer från Brunchbaren. Hör av er så syr vi ihop något efter era preferenser.

CATERINGS & BORDSBOKNING: Tjänster
bottom of page